Omdömen

  • Mix Måleri har målat och tapetserat min hall med suveränt resultat. Vänd er till Mix Måleri om ni söker verkliga proffs! Täby i november 2017, Ann-Christine Müller.


  • Vi är oerhört nöjda med såväl resultat, offert och beställning, genomförande som den löpande kontakten. Mix Måleri hjälpte oss med ommålningsarbeten utomhus, ommålning av samtliga fönster samt ommålning och omtapetsering av flera rum. Proffsigt skött rakt igenom! Vi kan varmt rekommendera dem! Kerstin och Hans Gillsbro, Spånga


  • Sommaren 2017 fick vi hjälp med utvändig målning och underhåll av fönster. Arbetet utfördes helt enligt tidplan och till överenskommet pris, och vi är mycket nöjda med resultat och kontakten med Mix Måleri, vi kan varmt rekommendera dem!


  • 2010 anlitade vi Mix Måleri för utvändig målning av hela huset. Resultat blev mycket bra! Nu i år, 2017, har de målat och tapetserat två rum i huset med lika gott resultat som tidigare. Peter och Inger har levererat det de lovat mycket bra och helt enligt tidtabell. När vi behöver hjälp nästa gång vet vi vem vi skall vända oss till- Mix Måleri, så klart. J&E i Järfälla


  • Vår bostadsrättsförening har anlitat Mix Måleri för två större jobb. Förra året målade de om alla garage utvändigt, väggar och portar, där det också gällde att byta ut en hel del virke som måste ersättas. I år har de målat om balkonger (från skylift och ställningar), och staket kring uteplatser och då bytt en del virke. Allt arbete har de genomfört perfekt enligt plan och konkurrensmässigt pris. Det är en glädje att ha med dem att göra. De är trevliga, omtänksamma och hjälpsamma i samarbetet med föreningen och alla boende. De jobbar snabbt, effektivt och proffsigt. De håller rent och snyggt omkring sig. Vi kan rekommendera dem på det varmaste.